Login

LIVE RADIO

POSLEDNJI KOMENTARI

Aurora
14 October 2017, 19:32:02
valerie14u
15 June 2015, 00:43:58

VIDEO

Tose Proeski - JOŠ UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO

Tose Proeski - JOŠ UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO JOŠ UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO

Sve je ovo premalo za kraj

Sve je ovo premalo za kraj Sve je ovo premalo za kraj,tu na tvome dvoru nisam vise kralj.Da se pozdravim s tobom to ne mogu sad,sve je ovo premalo za kraj.Sve je ovo premalo za kraj,samo nikome o tome ne pricaj.Jos ti svaki grijeh pretvorim u sjaj,sve je ovo premalo za kraj...

Ubav son

Ubav son Gorilla production © 2013Music: Trajko SimonovskiArrangement:Trajko Simonovskii Lyric: Trajko SimonovskiPijano: Saso Nikolovski Mix: Valentino Skenderovski Drums: Martin VucicBack vokal: Nina Janeva „Убав сон" Тоше...

Zajdi zajdi

Zajdi zajdi Tose Proeski u emisiji na tv pinku peva staru izvornu pesmu "Zajdi zajdi" perfektno izvedeno !

BEOGRAD UŽIVO

KO JE ONLINE?

Ukupno
Gosti
Članovi
Online: 1
Gosti: 1
Članovi: 0
« 1 2 ... 26 27 28 29 »

Tragično preminuli makedonski pop pevač dobio je svoju zvezdu na nebu koja je nazvana Todor - Toše Proeski.



U susret velikom humanitarnom koncertu u čast glazbenom velikanu Toši Proeski, koji će se održati 24. siječnja/januara 2010. godine u dvorani Boris Trajkovski u Skoplju, Makedonska muzička mreža vam poklanja tekstove pjesama koje je skladao Toše, a koje će pjevati Aki Rahimovski  (Kasno je za sve) i Nina Badrić (Znam te ja).



Kada samo zajedno putovali na koncerte Proeski mi je puštao nove pjesme,jer mu je stalo do mog mišljenja, a imao je želju da zajedno zapjevamo, prisjeća se Aki Rahimovski, koji će ne predstojećem koncertu u čast Toši otpjevati njegovu pjesmu Kasno je za sve.



"Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom...ali ni jednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek!", kaže atraktivna negotičanka koja uskoro odlazi na postdiplomski studij u Italiju.