Login

LIVE RADIO

POSLEDNJI KOMENTARI

Aurora
14 October 2017, 19:32:02
valerie14u
15 June 2015, 00:43:58

VIDEO

Tose Proeski - JOŠ UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO

Tose Proeski - JOŠ UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO JOŠ UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO

Sve je ovo premalo za kraj

Sve je ovo premalo za kraj Sve je ovo premalo za kraj,tu na tvome dvoru nisam vise kralj.Da se pozdravim s tobom to ne mogu sad,sve je ovo premalo za kraj.Sve je ovo premalo za kraj,samo nikome o tome ne pricaj.Jos ti svaki grijeh pretvorim u sjaj,sve je ovo premalo za kraj...

Ubav son

Ubav son Gorilla production © 2013Music: Trajko SimonovskiArrangement:Trajko Simonovskii Lyric: Trajko SimonovskiPijano: Saso Nikolovski Mix: Valentino Skenderovski Drums: Martin VucicBack vokal: Nina Janeva „Убав сон" Тоше...

Zajdi zajdi

Zajdi zajdi Tose Proeski u emisiji na tv pinku peva staru izvornu pesmu "Zajdi zajdi" perfektno izvedeno !

BEOGRAD UŽIVO

KO JE ONLINE?

Ukupno
Gosti
Članovi
Online: 1
Gosti: 1
Članovi: 0
25 May 2018
UPALI PLAMEN: Nova pesma Tošeta Proeskog

Numera "Light The Flame" predstavljena je 5.oktobra 2017. godine u Skoplju

 

Pesma "Light The Flame“, kompozitora i producenta iz Londona, Endija Rajta, koju je na engleskom jeziku otpevao prerano preminuli makedonski pevač Toše Proseki  premijerno je predstavljena na glavnom trgu u centru Skoplja gde su Tošetovi obožavaoci po deseti put u njegovu čast sa upaljenim mobilnim telefonima, upaljačima i šibicama napravili "Zvezdano nebo".

Pesma "Light The Flame" je najava albuma Proeskog koji je on na engleskom jeziku snimao u Londonu.

Poslednji koncert Tošeta Proeskog je održan pre deset godina, 5. oktobra 2007. na gradskom stadionu u Skoplju. Bilo je veličanstveno, a desetine hiljada ljudi su sa popularnim pevačem razmenjivali neverovatnu energiju i neviđenu ljubav. Dok je pevao, publika je spontano, sa uključenim mobilnim telefonima na stadionu stvorila "Zvezdano nebo".

 

Oduševljen prekrasnim pogledom, Toše je tada uskliknuo: "Uključite telefone, ponovo napravite zvezdano nebo! Ne mogu da vam opišem kako to izgleda odavde, sa bine... Molim vas slikajte, želim sliku ove lepote. Neka se nikada ne gasi zvezdano nebo! Ovo se ne opisuje" - rekao je Toše i poželeo da se ta magična slika ponavlja na svakom njegovom narednom koncertu.

Pogledajte spot za pesmu "Light The Flame":

 

Pregleda: 1114 | Postavio: Aurora

     Ukupno komentara: 0
avatar